Welkom op de website van ‘Uit de Haverkist’ Berner Sennenhonden.

Via deze site willen wij u deelgenoot maken van onze grote liefde: de Berner Sennenhond. We hopen dat u van onze site en onze Berner Sennenhonden geniet. Wij genieten in ieder geval iedere dag  van onze Berner Sennenhonden en voor ons zijn ze niet meer uit ons leven weg te denken.

Vanuit de liefde voor onze Berner Sennenhonden is onze kennel ontstaan maar onze honden zijn in de eerste plaats onze huisgenoten. 

Wij fokken zo nu en dan een nestje dat in huiselijke kring opgroeit. Bij het fokken staat voor ons de gezondheid voorop. Onze Berner Sennenhonden worden getest op HD en ED. Daarnaast nemen we met onze Berner Sennenhonden deel aan de raskeuring van Vereniging de Berner Sennenhond. Ons streven is dan ook het fokken van een gezonde Berner Sennenhond met een evenwichtig karakter zonder daarbij de rasstandaard uit het oog te verliezen.

Wij wensen u veel  plezier bij het bekijken van onze site en onze Berner Sennenhonden. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen. Onder het kopje contact vindt u onze gegevens. Wij staan u graag te woord.